Resa

Semesterkul med musikal

Är du en av dem som trivdes som bäst under det hippieinspirerade 70-talet? Då mönster och färger var riktigt hett och popmusiken var det som strömmade ur allas stereor? Händer det att du längtar tillbaka till dessa tider? Det är du inte ensam om. Men vet du vad, än idag är det fullt möjligt att få tillbaka en bit av det härliga bekymmerslösa 70-talet. Hur då, tänker du? Använd din fantasi! Klä dig i samma härliga färger som du gjorde då. Lyssna på dina gamla favoritband. Åk iväg och campa, bo i kollektiv, besök festivaler. Få tillbaka den där känslan du hade då.

Ett härlig upplevelse

Det kanske inte går att få exakt samma känsla, men det går att komma nära den där magin igen. Ett alternativ är att åka iväg på en weekendresa till London och gå och se en ABBA-musikal. Där kan vi snacka om 70-tals feeling! Detta kan du boka via till exempel GO Music Travel.

Ibland är det förstås lite svårt att bara åka iväg. Du måste få ledigt från jobbet samt hitta barnvakt och eventuellt katt- eller hundvakt om du dessutom har husdjur. Okej, de första två punkter är nog relativt lätta. Frågan om ledighet i tid är det ofta inga problem att få klartecken från arbetsplatsen och barnen kan du ju alltid ha med sig på resan. Barn tycker ofta det är riktigt skoj att gå på musikal. Men hur gör du med djuren då? Det kan bli lite knepigare.Ett alternativ är förstås att ta med sin hund eller katt. Men är djuret inte van vid att resa är det bättre att lämna det hemma. Kanske kan den bo hos någon du känner under tiden? Alternativt att någon kommer hem till dig dagligen och ser till att hunden eller katten har det bra eller så lämnar du in den på katt- eller hunddagis. Kom ihåg att det är viktigt att ha detta ordnat innan man bokar sin resa.